jueves, 26 de abril de 2012

Els vins de Batea i de la Terra Alta en els diferents esdeveniments:


La Fira del vi de Batea: Aquest esdeveniment tant representatiu del poble de Batea, te lloc a principis de maig al pavelló municipal de la mateixa localitat. En aquesta fira el que es pretén es mostra els productes i donar a conèixer les novetats amb vi, tant de Batea com de la Terra Alta. Aquest esdeveniment te una durada de dos dies el qual el primer es dedica als professionals i el segon a tot tipus de públic. Durant el transcurs de la fira tenen lloc diferents actes com els maridatges i degustacions de tot els vins amb important sommeliers.

La Fira de Gandesa:

Una de les més important de la Terra Alta, la qual reuneix un gran nombre de persones i professionals interessats amb el vi. Un dels grans atractius d'aquesta fira, es la clotxa i les portes obertes a una de les cooperatives més emblemàtiques de tota la Terra Alta, la seva celebració té lloc a principis de setembre.

La Passió de Vilalba, més vinícola que mai:


Des de l'any anterior la passió de Vilalba, la qual es celebra a Setmana Santa, a inclòs diferents activitats relacionades amb el mon del vi i la representació tant característica de la passió de crist.





                                                                       

No hay comentarios:

Publicar un comentario